Automaturatori

CTE Solution - Utilaje specializate pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de automaturatori pentru spalarea carosabilului in zonele urbane (strazi, parcuri) dar si industriale (porturi, zone expozitionale, depozite etc.). Linia Aebi-Schmidt de automaturatori stradale garanteaza calitatea si durabilitatea aparaturii. De asemenea, CTE Solution - Utilaje specializate ofera, pentru intreaga gama de automaturatori stradale (dar si pentru celelalte utilaje) service prompt si profesionist, efectuat cu echipe mobile sau prin reteaua nationala de ateliere fixe. Fiecare unitate de service pentru automaturatori stradale este dotata cu tot ce este necesar pentru intretinere tehnica regulata, diagnosticare sau reparatie.

socialmedia

Desprenoi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

CONTACT

  • Locatie Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Telefon+4.0372.150.844 - +4.0727.227.393 - +4.031.815.73.57
  • Email